Over ons

headers-overons

Algemene informatie

In een land als Nederland moeten gebouwen en openbare ruimten veilig en toegankelijk zijn voor iedereen. Echter, voor visueel beperkten is een veilige, toegankelijke en prettige leefomgeving niet vanzelfsprekend. Onze TACK geleidelijnen en attentienoppen van kunststof composiet of van roestvast staal voorzien in een betrouwbare routegeleiding, op plaatsen waar dat wenselijk is. Een snelle en duurzame oplossing voor het toegankelijk en veilig maken van stations, ziekenhuizen, musea, winkels, hotels en kantoren voor visueel beperkten.

Daarnaast hebben de attentienoppen een antislip functie die onder ander hun toepassing vinden op traptreden. In dit kader bieden wij verschillende TACK veiligheidsproducten met een hoge attentiewaarde en antislip functie.

VGM

Alle werknemers van Van Wylick zijn in het bezit van een persoonsgebonden VCA (VOL) diploma en werken met goedgekeurde machines en gereedschappen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste Arbo veiligheidseisen en gebruiken wij de noodzakelijke Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Geschiedenis

Van Wylick wegdek-reflectoren BV is ontstaan in 1993, directeur Chris van Wylick bedacht destijds een toepassing van glasbol wegdekreflectoren in betontegels en gaf het de naam ‘De Steen Van Wylick’. Door contacten met wegbeheerders en overheden door geheel Nederland wist Van Wylick welke eisen en vragen er leefden en kon deze vertalen in een product op maat. Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V. is uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf; die adviseert, levert en monteert. Vervolgens is er door het succes van het uitbreiden van markering en geleidingproducten een splitsing van het bedrijf ontstaan: Van Wylick Stadverfraaiing en Van Wylick geleidelijnen vallen per ingang van het jaar 2014 onder Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V. In onze gehele bedrijfsvoering wordt de nadruk gelegd op deskundig advies, duurzame producten en flexibiliteit. Daarnaast wordt er zo goed mogelijk meegedacht met onze afnemers in zowel Nederland als België.